Logg inn på Proff Forvalt

Logg inn

 

Finn reguleringer for en eiendom via Grunnboken

Eiendomsinformasjon får du enkelt tilgang til med Proff Forvalt

All tilgang til Grunnboken er gebyrbelagt, men vi tar ingen mellomlegg. Bruk Proff Forvalt som din portal til grunnboken på nett eller til å bestille grunnboksutskrift. Vi samler opp alle gebyrene på én faktura i måneden, som gjør det enkelt og praktisk for deg. Kontakt oss om online-tilgang i dag!

Prøv gratis og uforpliktende her!
Se alle fordeler med forvalt her!

Mer informasjon om Eiendomsregisteret grunnboken

Skal du kjøpe en ny eiendom? Trenger du en grunnboksutskrift? I grunnboken finner du alt du trenger av norsk eiendomsinformasjon. I vårt verktøy får du en lett tilgjengelig oversikt som er direkte knyttet til eiendomsregisteret, og du bestiller eiendomsinformasjonen direkte fra oss. Kontakt oss om online-tilgang til grunnboksutskrifter i dag!

Hva er grunnboken?

Grunnboken er et register over tinglyste rettigheter og heftelser i fast eiendom og andeler i borettslag. Hver eiendom i Norge har sitt eget blad i grunnboken som inneholder informasjon om juridiske og økonomiske forhold. Grunnboken er en del av Eiendomsregisteret.

Grunnboken og matrikkelen inneholder blant annet:

  • Registrerte eierforhold (hjemmel)
  • Pengeheftelser
  • Servitutter
  • Tomteareal
  • Juridiske rettigheter
  • Plikter knyttet til eiendommen
Grunnboksbladet til en eiendom består av en liste med stikkord som sier hva slags type dokumenter eller rettigheter som er tinglyste på eiendommen med dato og dokumentnummer.

Hvorfor trenger du informasjon fra grunnboken?

Grunnboken er offentlig og inneholder tinglyste rettigheter og forpliktelser. Ved å offentliggjøre slike forhold i grunnboken betyr det at de har rettsvern. Det vil si at en potensiell kjøper av en eiendom har selv ansvar for å sjekke hvilke rettigheter og heftelser som kommer med et eventuelt kjøp.

Hvem kan bestille informasjon fra grunnboken?

Alle kan bestille grunnboksblad på hvilken som helst eiendom i Norge. Du kan også bestille kopi av tinglyste dokumenter tilknyttet eiendommer om du ønsker å lese detaljene i forholdet. Alle opplag i grunnboken er gebyrbelagte fra staten, men du betaler ikke noe ekstra fordi du bestiller informasjon via oss. Du kan bestille både ubekreftet grunnboksutskrift, som du får direkte elektronisk, og bekreftet grunnboksutskrift som blir stemplet, signert og sent fysisk i posten.

Det kan bli mange oppslag i grunnboken over et år. Vi gjør det enkelt for deg og samler sammen bestillingene dine i en oversikt og sender deg faktura en gang i måneden. Slik slipper du å betale mange småbeløp hver gang du trenger en grunnboksutskrift. Få tilgang til eiendomsinformasjon fra grunnboken når du trenger det. Kontakt oss om online-tilgang til grunnboken i dag!
Pris fra:
567,-
mnd.
Prøv gratis og uforpliktende her!
Med Proff Forvalt får du:

All næringslivsinformasjon samlet i en oversikt

Du får til og med kritisk informasjon fra årsregnskap manuelt tastet inn slik at du ikke går glipp av noe.

Ratingssystem med konkurssannsynlighet

Med tilgang til vår konkursprediksjon ser du de økonomiske musklene til bedriftene du søker på.

Skreddersydd e-postvarsling

Bli løpende oppdatert om bedrifter som er interessante for deg. Du velger selv hva du ønsker å overvåke.

Enkel oversikt over roller i næringslivet

Finn forbindelser i næringslivet og skaff deg nye kunder med vårt unike rolleverktøy.

Relevante ringelister for din bedrift

Velg ut bedrifter på region, bransje, størrelse og økonomi, og finn nye kunder med kun få tastetrykk.

Tilgang til eiendomsregistrene

Få enkelt tilgang til gebyrbelagt eiendomsinformasjon, ta grunnboksutskrift eller finn pant på eiendom.

Prøv tjenesten gratis i dag!

Utvalg av kunder

Referanser

Proff Forvalt gir oss verdifull informasjon i forbindelse med vår verve- og organisasjonsstrategi. For eksempel får vi lokalisert virksomheter hvor vi har mindre enn 50 prosent organiserte, altså hvor det er gode muligheter til å øke medlemstallet. Se flere kundekommentarer
Hva er
Proff Forvalt
Få nøkkeltall til årsregnskap i en online oversikt hvor du i tillegg får kritisk informasjon manuelt tastet inn, som f.eks. kommentarer fra revisor eller styremedlemmer. Mer om årsregnskap
Kreditt-ratingen gir deg et raskt innblikk i en bedrifts økonomiske situasjon, mens andre kilder gir deg et dypere og mer helhetlig bilde. Mer om kredittsjekk
Hold deg løpende oppdatert ved å overvåke viktige kunder eller konkurrenter. Du velger selv hvilke bedrifter og kilder du får varsel om per e-post. Mer om varslinger
Finn nye kunder og unngå bedrifter som ikke kan betale. Med få tastetrykk kan du lage oppdaterte ringelister som er relevante for din bedrift. Mer om telefonliste her!
Ingen
kredittkort
Proff® Forvalt ©Proff AS.
Langkaia 1, 0150 Oslo.
Telefon 21 51 66 02.
Om cookies
Nettbutikk
Bransjeoversikt
Sitemap