Logg inn på Proff Forvalt

Komplett kredittsjekk med tilgang til betalingsanmerkninger

Meld deg på, søk og bestill betalingsanmerkninger på nett i dag

Fullfør din kredittsjekk ved å søke opp betalingsanmerkninger mot inkassobyråer.

Dine kontaktopplysninger
eller be om tilbud 

Mer informasjon om Betalingsanmerkninger på bedrift

Trenger du et innblikk i betalingsviljen til en kunde? Vil du ha en fullstendig kredittsjekk av nye kunder og samarbeidspartnere? Da trenger du tilgang til informasjon om betalingsanmerkninger på bedrifter.

Hva er betalingsanmerkninger?

Betalingsanmerkninger er en registrering av at du har motsatt deg betaling eller ikke kunnet betale en faktura eller annen utgift. Betalingsanmerkninger blir knyttet til en bedrift av et inkassofirma. Dette er et tydelig tegn på dårlig betalingsvilje enten fordi bedriften ikke har penger eller fordi de nekter å betale.

En betalingsanmerkning er registrert på en bedrift eller person og skal slettes så fort saken er oppgjort eller etter 4 år. Ser du betalingsanmerkninger som allerede er oppgjort? Ta kontakt med kilden for betalingsanmerkningen, som du finner inne på Proff Forvalt. Kilden er pliktig til å slette anmerkningen når den er oppgjort. Inkassosaker på bedrifter sendes til kredittopplysningsbyråer 30 dager etter at saken er sent til inkasso.

Hvor kommer informasjonen fra?

Det er to hovedkilder til betalingsanmerkninger. Det offentlige løsøreregistret, samt inkassobyråene. Proff Forvalt henter informasjon om betalingsanmerkninger hos de største inkassobyråene i Norge. Du kan enkelt få tilgang på betalingsanmerkninger ved å kjøp et klippekort. For enkeltpersonforetak er det viktig at du har rettslig grunnlag for å benytte deg av det. Klippene koster 35 kr per stk. Informasjon om panteheftelser hentes fra løsøreregisteret i Brønnøysundregistrene.

Sjekk betalingsanmerkning

Å sjekke om det finnes betalingsanmerkninger på bedrifter, er med på å bekrefte kredittsjekken. Om kredittraten ligger midt på treet, eller du føler det er noe som skurrer, kan en visning av betalingsanmerkninger og panteheftelser avdekke om det er fare for at fakturaer blir utestående eller om det finnes ingen grunn til bekymring. Gjør en sjekk av betalingsanmerkninger raskt og enkelt på Proff Forvalt.

Ta gode avgjørelser for fremtiden til din bedrift. Gjør en grundig kredittsjekk som inkluderer å dykke inn i betalingsanmerkninger og panteheftelser for å få et bredest mulig bilde av situasjonen til bedriften. Sjekk betalingsanmerkninger i dag. Prøv gratis og se selv hvorfor mange velger Proff Forvalt.
Med Proff Forvalt får du:

Du får til og med kritisk informasjon fra årsregnskap manuelt tastet inn slik at du ikke går glipp av noe.

Med tilgang til vår konkursprediksjon ser du de økonomiske musklene til bedriftene du søker på.

Bli løpende oppdatert om bedrifter som er interessante for deg. Du velger selv hva du ønsker å overvåke.

Finn forbindelser i næringslivet og skaff deg nye kunder med vårt unike rolleverktøy.

Velg ut bedrifter på region, bransje, størrelse og økonomi, og finn nye kunder med kun få tastetrykk.

Få enkelt tilgang til gebyrbelagt eiendomsinformasjon, ta grunnboksutskrift eller finn pant på eiendom.

Kunder

Les mer
Link Mobility
3stepIT
EY
Fellesforbundet
PowerOffice
Revisorforeningen
Mazars
Turhus Maskin

Prøv Proff Forvalt helt uforpliktende

Fyll ut skjemaet, sjekk din e-post, logg inn og prøv gratis

Dine kontaktopplysninger
eller be om tilbud