Logg inn på Proff Forvalt

Logg inn

 

Komplett kredittsjekk med tilgang til betalingsanmerkninger

Meld deg på, søk og bestill betalingsanmerkninger på nett i dag

Fullfør din kredittsjekk ved å søke opp betalingsanmerkninger mot 500+ inkassobyråer.

Prøv gratis og uforpliktende her!
Se alle fordeler med forvalt her!

Mer informasjon om Betalingsanmerkninger på bedrift

Trenger du et innblikk i betalingsviljen til en kunde? Vil du ha en fullstendig kredittsjekk av nye kunder og samarbeidspartnere? Da trenger du tilgang til informasjon om betalingsanmerkninger på bedrifter.

Hva er betalingsanmerkninger?

Betalingsanmerkninger er en registrering av at du har motsatt deg betaling eller ikke kunnet betale en faktura eller annen utgift. Betalingsanmerkninger blir knyttet til en bedrift av et inkassofirma. Dette er et tydelig tegn på dårlig betalingsvilje enten fordi bedriften ikke har penger eller fordi de nekter å betale.

En betalingsanmerkning er registrert på en bedrift eller person og skal slettes så fort saken er oppgjort eller etter 4 år. Ser du betalingsanmerkninger som allerede er oppgjort? Ta kontakt med kilden for betalingsanmerkningen, som du finner inne på Proff Forvalt. Kilden er pliktig til å slette anmerkningen når den er oppgjort. Inkassosaker på bedrifter sendes til kredittopplysningsbyråer 30 dager etter at saken er sent til inkasso.

Hvor kommer informasjonen fra?

Det er to hovedkilder til betalingsanmerkninger. Det offentlige løsøreregistret, samt inkassobyråene. Proff Forvalt henter informasjon om betalingsanmerkninger fra cirka 500 inkassobyråer i Norge. Du må betale for informasjonen, men med både Forvalt Basis og Pluss pakkene får du et klippekort på 50 betalingsanmerkninger hver måned slik at du slipper å betale småbeløp hele tiden. Utover de 50 klippene koster det 35 kr per visning. Informasjon om panteheftelser hentes fra løsøreregisteret i Brønnøysundregistrene.

Sjekk betalingsanmerkning

Å sjekke om det finnes betalingsanmerkninger på bedrifter, er med på å bekrefte kredittsjekken. Om kredittraten ligger midt på treet, eller du føler det er noe som skurrer, kan en visning av betalingsanmerkninger og panteheftelser avdekke om det er fare for at fakturaer blir utestående eller om det finnes ingen grunn til bekymring. Gjør en sjekk av betalingsanmerkninger raskt og enkelt på Proff Forvalt.

Ta gode avgjørelser for fremtiden til din bedrift. Gjør en grundig kredittsjekk som inkluderer å dykke inn i betalingsanmerkninger og panteheftelser for å få et bredest mulig bilde av situasjonen til bedriften. Sjekk betalingsanmerkninger i dag. Prøv gratis og se selv hvorfor mange velger Proff Forvalt.
Pris fra:
567,-
mnd.
Prøv gratis og uforpliktende her!
Med Proff Forvalt får du:

All næringslivsinformasjon samlet i en oversikt

Du får til og med kritisk informasjon fra årsregnskap manuelt tastet inn slik at du ikke går glipp av noe.

Ratingssystem med konkurssannsynlighet

Med tilgang til vår konkursprediksjon ser du de økonomiske musklene til bedriftene du søker på.

Skreddersydd e-postvarsling

Bli løpende oppdatert om bedrifter som er interessante for deg. Du velger selv hva du ønsker å overvåke.

Enkel oversikt over roller i næringslivet

Finn forbindelser i næringslivet og skaff deg nye kunder med vårt unike rolleverktøy.

Relevante ringelister for din bedrift

Velg ut bedrifter på region, bransje, størrelse og økonomi, og finn nye kunder med kun få tastetrykk.

Tilgang til eiendomsregistrene

Få enkelt tilgang til gebyrbelagt eiendomsinformasjon, ta grunnboksutskrift eller finn pant på eiendom.

Prøv tjenesten gratis i dag!

Utvalg av kunder

Referanser

Proff Forvalt gir oss verdifull informasjon i forbindelse med vår verve- og organisasjonsstrategi. For eksempel får vi lokalisert virksomheter hvor vi har mindre enn 50 prosent organiserte, altså hvor det er gode muligheter til å øke medlemstallet. Se flere kundekommentarer
Hva er
Proff Forvalt
Få nøkkeltall til årsregnskap i en online oversikt hvor du i tillegg får kritisk informasjon manuelt tastet inn, som f.eks. kommentarer fra revisor eller styremedlemmer. Mer om årsregnskap
Kreditt-ratingen gir deg et raskt innblikk i en bedrifts økonomiske situasjon, mens andre kilder gir deg et dypere og mer helhetlig bilde. Mer om kredittsjekk
Hold deg løpende oppdatert ved å overvåke viktige kunder eller konkurrenter. Du velger selv hvilke bedrifter og kilder du får varsel om per e-post. Mer om varslinger
Finn nye kunder og unngå bedrifter som ikke kan betale. Med få tastetrykk kan du lage oppdaterte ringelister som er relevante for din bedrift. Mer om telefonliste her!
Ingen
kredittkort
Proff® Forvalt ©Proff AS.
Langkaia 1, 0150 Oslo.
Telefon 21 51 66 02.
Om cookies
Nettbutikk
Bransjeoversikt
Sitemap