Logg inn på Proff Forvalt

Dyptgående Bransjeanalyser med Proff Forvalt

Med Proff Forvalt sin markedsmodul og segmenteringsverktøy kan du utføre omfattende bransjeanalyser ved hjelp av vår omfattende bedriftsdatabase. Vi benytter den nyeste NACE-standarden som grunnlag for dine analyser, og innholdet i listene tilpasses dine spesifikke behov og krav.

Dine kontaktopplysninger
eller be om tilbud 

Utforsk Mulighetene med Bransjeanalyser med Proff Forvalt

Med Proff Forvalt kan du utføre detaljerte bransjeanalyser som gir deg verdifull innsikt i markedet. Vår plattform tilbyr en rekke kraftige verktøy som gjør det enkelt å utforske ulike bransjer og se trender over tid. Her er noen eksempler på bransjeanalyser utført med Proff Forvalt:

  • Antall rørleggere i Hamar: Få en nøyaktig oversikt over antallet rørleggerbedrifter i Hamar-området, noe som kan være avgjørende for å vurdere konkurransesituasjonen og markedspotensialet.
  • Total omsetning innen spesifikk bransje: Utforsk den samlede omsetningen innen en bestemt bransje, noe som kan gi deg innsikt i bransjens størrelse og vekstpotensial.
  • Antall selskap under konkursbehandling innen spesifikk bransje: Identifiser selskaper innen en bransje som er i en sårbar økonomisk situasjon, slik at du kan ta forholdsregler og minimere risikoen i dine forretningsforbindelser.
  • Oversikt over de 100 største selskapene innen en bransjegruppe: Få en oversikt over de største aktørene innen en spesifikk bransje, noe som kan være nyttig for å identifisere potensielle samarbeidspartnere eller konkurrenter.

For å dra nytte av disse kraftfulle verktøyene og utføre bransjeanalyser og uttrekk, kan du be om tilbud på tilgang til Proff Forvalt. Vi tilbyr en løsning som passer de fleste behov og ønsker.

Ønsker du at Proff skal utføre spesifike uttrekk for deg? Prisen vil variere avhengig av antall informasjonselementer og treff. Vi tilbyr levering av lister i det formatet du foretrekker. Ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende tilbud på skreddersydde uttrekk og analyser.

Med Proff Forvalt får du:

Du får til og med kritisk informasjon fra årsregnskap manuelt tastet inn slik at du ikke går glipp av noe.

Med tilgang til vår konkursprediksjon ser du de økonomiske musklene til bedriftene du søker på.

Bli løpende oppdatert om bedrifter som er interessante for deg. Du velger selv hva du ønsker å overvåke.

Finn forbindelser i næringslivet og skaff deg nye kunder med vårt unike rolleverktøy.

Velg ut bedrifter på region, bransje, størrelse og økonomi, og finn nye kunder med kun få tastetrykk.

Få enkelt tilgang til gebyrbelagt eiendomsinformasjon, ta grunnboksutskrift eller finn pant på eiendom.

Kunder

Les mer
Link Mobility
3stepIT
EY
Fellesforbundet
PowerOffice
Revisorforeningen
Mazars
Turhus Maskin

Prøv Proff Forvalt helt uforpliktende

Fyll ut skjemaet, sjekk din e-post, logg inn og prøv gratis

Dine kontaktopplysninger
eller be om tilbud