Logg inn på Proff Forvalt

Logg inn

 

Finn informasjon om en eiendom via matrikkelen

Integrert matrikkelsøk hos Proff Forvalt - direkte hentet fra Eiendomsregisteret

All tilgang til matrikkelen er gebyrbelagt, men vi tar ingen mellomlegg. Bruk Proff Forvalt som din portal til matrikkelsøk med gårds- og bruksnummer og få alle gebyrer samlet på én månedlig faktura. Spør oss om online-tilgang i dag!

Prøv gratis og uforpliktende her!
Se alle fordeler med forvalt her!

Mer informasjon om matrikkelsøk

Trenger du teknisk informasjon om en eiendom? Skal du søke på eiendom i grunnboken? Matrikkelnummeret på en eiendom er nøkkelen til eiendomsinformasjon fra matrikkelen og grunnboken. For å gjøre det enkelt har vi integrert matrikkelsøk i vår løsning og du kan bestille eiendomsinformasjon online hos oss. Kontakt oss om tilgang til matrikkelen i dag!

Hva er en matrikkel?

Matrikkelen er et offentlig eiendomsregister som sammenfatter tidligere GAB registeret (tekstlig informasjon) og DEK registeret (kartdata). Det er en oversikt over adresser, bygninger, fast eiendom og eiendomsgrenser i Norge.

En matrikkel, eller matrikkelnummer, er et ID-nummer som er unikt for hver eneste eiendom som finnes i Norge. Innenfor hver kommune er gårds- og bruksnummer unikt.

Matrikkelen består alltid av:

  • Kommunenummer
  • Gårdsnummer (gnr), som er unikt innenfor hver kommune.
  • Bruksnummer (bnr), som kun er unikt innenfor den bestemte gården.
I noen tilfeller vil matrikkelnummeret også inneholde festenummer (fnr), som indikerer at eiendommen står på en leietomt eller seksjonsnummer (snr), som vil være relevant i et leilighetskompleks eller i forretningsgårder. Andeler i borettslag identifiseres med navnet på borettslaget, organisasjonsnummer og andelsnummer.

Matrikkelnummeret blir tildelt av kommunen og er som all informasjon fra eiendomsregisteret gebyrbelagt.

Hva bruker en matrikkelen til?

I matrikkelen finner du tekniske opplysninger om eiendommer som er nødvendige for utbygging og planlegging av eiendom samt informasjon om vern og bruk av fast eiendom. Du finner også informasjon om eiendomsgrenser både for enheter og uteareal.

Hvordan finner jeg en eiendom i matrikkelen?

For å finne en eiendom trenger du gårds- og bruksnummeret (gnr bnr) eller matrikkelnummeret som er unikt for den eiendommen. For å finne det kan du søke på person, adresse eller bedrift. Med matrikkelnummeret kan du også finne mer informasjon om eiendommen i grunnboken, som for eksempel heftelser eller servitutter.

Det kan bli mange oppslag i grunnboken over et år. Vi gjør det enkelt for deg og samler sammen bestillingene dine i en oversikt og sender deg faktura en gang i måneden. Slik slipper du å betale mange småbeløp hver gang du trenger en grunnboksutskrift. Få tilgang til eiendomsinformasjon fra grunnboken når du trenger det. Spør oss om grunnboksutskrift i dag!
Pris fra:
567,-
mnd.
Prøv gratis og uforpliktende her!
Med Proff Forvalt får du:

All næringslivsinformasjon samlet i en oversikt

Du får til og med kritisk informasjon fra årsregnskap manuelt tastet inn slik at du ikke går glipp av noe.

Ratingssystem med konkurssannsynlighet

Med tilgang til vår konkursprediksjon ser du de økonomiske musklene til bedriftene du søker på.

Skreddersydd e-postvarsling

Bli løpende oppdatert om bedrifter som er interessante for deg. Du velger selv hva du ønsker å overvåke.

Enkel oversikt over roller i næringslivet

Finn forbindelser i næringslivet og skaff deg nye kunder med vårt unike rolleverktøy.

Relevante ringelister for din bedrift

Velg ut bedrifter på region, bransje, størrelse og økonomi, og finn nye kunder med kun få tastetrykk.

Tilgang til eiendomsregistrene

Få enkelt tilgang til gebyrbelagt eiendomsinformasjon, ta grunnboksutskrift eller finn pant på eiendom.

Prøv tjenesten gratis i dag!

Utvalg av kunder

Referanser

Proff Forvalt gir oss verdifull informasjon i forbindelse med vår verve- og organisasjonsstrategi. For eksempel får vi lokalisert virksomheter hvor vi har mindre enn 50 prosent organiserte, altså hvor det er gode muligheter til å øke medlemstallet. Se flere kundekommentarer
Hva er
Proff Forvalt
Få nøkkeltall til årsregnskap i en online oversikt hvor du i tillegg får kritisk informasjon manuelt tastet inn, som f.eks. kommentarer fra revisor eller styremedlemmer. Mer om årsregnskap
Kreditt-ratingen gir deg et raskt innblikk i en bedrifts økonomiske situasjon, mens andre kilder gir deg et dypere og mer helhetlig bilde. Mer om kredittsjekk
Hold deg løpende oppdatert ved å overvåke viktige kunder eller konkurrenter. Du velger selv hvilke bedrifter og kilder du får varsel om per e-post. Mer om varslinger
Finn nye kunder og unngå bedrifter som ikke kan betale. Med få tastetrykk kan du lage oppdaterte ringelister som er relevante for din bedrift. Mer om telefonliste her!
Ingen
kredittkort
Proff® Forvalt ©Proff AS.
Langkaia 1, 0150 Oslo.
Telefon 21 51 66 02.
Om cookies
Nettbutikk
Bransjeoversikt
Sitemap