Logg inn på Proff Forvalt

Skreddersydde uttrekk av bedriftsinformasjon med Proff Forvalt

Med Proff Forvalt er du klar til å benytte deg av en dyptgående tilnærming til bedriftsinformasjon, skreddersydd for å oppfylle dine spesifikke behov og mål. Med tilgang til Norges mest omfattende database med bedriftsinformasjon, er vi forpliktet til å levere oppdatert og nøyaktig data av høy kvalitet.

Dine kontaktopplysninger
eller be om tilbud 

Hvordan Proff Forvalt kan hjelpe Deg:

  • Nøyaktige og omfattende data: Vår database er grundig vedlikeholdt og oppdatert daglig, slik at du får tilgang til pålitelig informasjon som gir deg et solid grunnlag for beslutningstaking.
  • Fleksible uttrekksmuligheter: Med Proff Forvalt kan du skreddersy uttrekkene dine etter dine unike behov. Enten du trenger informasjon om selskapsstruktur, økonomisk ytelse, eller bransjeprofilering, kan vi tilpasse leveransen til dine spesifikasjoner.
  • Innovative analysemuligheter: Utforsk og analyser dataene dine på en innovativ måte med våre avanserte analyseverktøy. Identifiser trender, mønstre og muligheter som kan gi deg et konkurransefortrinn i markedet.

Eksempler på tilpassede uttrekk av bedriftsinformasjon:

  1. Oversikt over alle aksjeselskap med anmerkninger fra revisor: Få en detaljert oversikt over aksjeselskaper som har mottatt anmerkninger fra revisor, noe som kan være avgjørende for å vurdere selskapets økonomiske helse og pålitelighet.
  2. Alle firma med kundefordringer på over 1 million NOK: Identifiser bedrifter som har store utestående kundefordringer, slik at du kan ta nødvendige forholdsregler og evaluere risikoen knyttet til forretningsforbindelser.
  3. Lønnsomme firma i Oslo med mer enn 20 ansatte: Utforsk lønnsomme selskaper i Oslo-regionen som har en betydelig arbeidsstyrke på over 20 ansatte. Dette uttrekket gir deg innsikt i bedrifter med solid økonomisk ytelse og vekstpotensial.
  4. Bedrifter som nylig har opprettet et nytt avdelingskontor: Hold deg oppdatert på selskaper som utvider sin virksomhet ved å opprette nye avdelingskontorer. Dette kan være verdifull informasjon for å identifisere vekstmuligheter og potensielle samarbeidspartnere.
  5. Påføring av oppdatert status på kundelisten (aktivt, konkurs, slettet, oppløst osv.): Få en oppdatert statusrapport for kundelisten din, som inkluderer informasjon om selskapenes nåværende status, enten de er aktive, i konkurs, slettet eller oppløst. Dette gir deg et klart bilde av dine nåværende forretningsforbindelser og mulige risikoer.

Disse eksemplene viser bredden og fleksibiliteten til uttrekk av bedriftsinformasjon tilgjengelig gjennom Proff Forvalt, som lar deg skreddersy dine dataforespørsler etter dine spesifikke behov og mål.

Ønsker du Tilbud på Skreddersydde Uttrekk av Bedriftsinformasjon?

Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med å oppnå dine forretningsmål.

Med Proff Forvalt får du:

Du får til og med kritisk informasjon fra årsregnskap manuelt tastet inn slik at du ikke går glipp av noe.

Med tilgang til vår konkursprediksjon ser du de økonomiske musklene til bedriftene du søker på.

Bli løpende oppdatert om bedrifter som er interessante for deg. Du velger selv hva du ønsker å overvåke.

Finn forbindelser i næringslivet og skaff deg nye kunder med vårt unike rolleverktøy.

Velg ut bedrifter på region, bransje, størrelse og økonomi, og finn nye kunder med kun få tastetrykk.

Få enkelt tilgang til gebyrbelagt eiendomsinformasjon, ta grunnboksutskrift eller finn pant på eiendom.

Kunder

Les mer
Link Mobility
3stepIT
EY
Fellesforbundet
PowerOffice
Revisorforeningen
Mazars
Turhus Maskin

Prøv Proff Forvalt helt uforpliktende

Fyll ut skjemaet, sjekk din e-post, logg inn og prøv gratis

Dine kontaktopplysninger
eller be om tilbud