Logg inn på Proff Forvalt

Styr unna konkursryttere og sjekk personers relasjoner

Unik oversikt over relasjoner og roller i næringslivet

Med rolleverktøyet til Proff Forvalt får du en unik tjeneste som viser både historiske og gjeldende verv. Avslør konkursryttere og finn potensielle kunder gjennom søk på personer og deres roller i næringslivet. Prøv og opplev selv hvor nyttig det er for bedriften din.

Dine kontaktopplysninger
eller be om tilbud 

Mer informasjon om roller i næringslivet

Vil du vite hvem som er styremedlemmer i en bedrift? Er den personen du traff i møtet en som kan ta avgjørelser for bedriften? Vil du skaffe deg nye kunder ved å utnytte forbindelser til eksisterende kunder eller avdekke konkursryttere? Bruk rolleverktøyet til Proff Forvalt, den eneste tjenesten som viser deg hvilke verv en person har hatt tidligere, i tillegg til hvilke verv de har i dag. Prøv tjenesten selv og opplev hvor nyttig den er for bedriften din.

Hva gjør rolleverktøyet?

Rolleverktøyet hjelper deg med å finne ut hvem som innehar hvilke roller i næringslivet f.eks. styremedlemmer eller eiere i en bedrift. Du kan søke på person eller bedrift og se hvor personen er styremedlem eller hvilke verv de har. Verktøyet hjelper deg også med å finne korteste veien mellom to personer i næringslivet, og vårt rangeringssystem hjelper deg å forstå hvor viktig en person er i næringslivet.

Hvordan kan rolleverktøyet hjelpe din bedrift?

Med rolleverktøyet kan du enkelt og raskt finne ut om personen du har kontakt med kan ta avgjørelser. Du kan utvide din kundebase ved å finne den korteste veien mellom deg og interessante bedrifter eller sjekke opp nye samarbeidspartnere for konkursryttere. Forbindelser mellom potensielle kunder og fornøyde, eksisterende kunder kan gi god og effektiv vennereklame.

Nåtid og historisk data

I tillegg til å finne roller og verv som en person holder per dags dato, kan du også se hvilke bedrifter og organisasjoner personen har vært involvert med tidligere. Dette kan være nyttig for å grave opp eventuelle konkursryttere eller for å bli bedre kjent med en ny kunde og styremedlemmene for den bedriften.

Rangering av viktige personer i næringslivet

For viktige personer i næringslivet finnes det stjernerangering på en til tre stjerner. Den baserer seg på hvor viktige de offisielle rollene er og hvor stor påvirkningsgrad personen har gjennom relasjon til andre styremedlemmer i norske bedrifter. Rangeringen er altså ikke basert på aksjer og eierroller, men heller hvilke roller personen har i næringslivet og omsetningen til selskapene.

Denne informasjonen kan være nyttig når du gjør en kredittsjekk, eller kan være en karakterreferanse ovenfor et nytt og ukjent selskap. Vi rangerer ca. en halv million personer i næringslivet.

Få muligheten til å finne de kundene du har lyst til å jobbe med. Unngå bedrifter som styres av potensielle konkursryttere eller bedrifter som dere ikke passer sammen med. Finn styremedlemmer og roller i næringslivet, og korteste veien mellom deg og potensielle kunder i dag. Prøv Proff Forvalt gratis!
Med Proff Forvalt får du:

Du får til og med kritisk informasjon fra årsregnskap manuelt tastet inn slik at du ikke går glipp av noe.

Med tilgang til vår konkursprediksjon ser du de økonomiske musklene til bedriftene du søker på.

Bli løpende oppdatert om bedrifter som er interessante for deg. Du velger selv hva du ønsker å overvåke.

Finn forbindelser i næringslivet og skaff deg nye kunder med vårt unike rolleverktøy.

Velg ut bedrifter på region, bransje, størrelse og økonomi, og finn nye kunder med kun få tastetrykk.

Få enkelt tilgang til gebyrbelagt eiendomsinformasjon, ta grunnboksutskrift eller finn pant på eiendom.

Kunder

Les mer
Link Mobility
3stepIT
EY
Fellesforbundet
PowerOffice
Revisorforeningen
Mazars
Turhus Maskin

Prøv Proff Forvalt helt uforpliktende

Fyll ut skjemaet, sjekk din e-post, logg inn og prøv gratis

Dine kontaktopplysninger
eller be om tilbud