Logg inn på Proff Forvalt

Oversiktlig tilgang til Brønnøysundsregistrene

Med viktig ekstra informasjon fra Brønnøysundregistrene som bare brukere av Proff Forvalt har tilgang til. Proff Forvalt gir tilgang til all regnskapsinformasjon som finnes tilgjengelig

Som bruker av Proff Forvalt har du også tilgang til informasjon som vi manuelt henter inn og tilgjengeliggjør. Dette gjelder bl.a. kommentarer fra revisor og styre, panteheftelser, diverse nøkkeltall etc., samt muligheten for å abonnere på endringer varslet i kunngjøringer (varslinger).

Dine kontaktopplysninger
eller be om tilbud 

Mer informasjon om Brønnøysundregistrene

Ingen andre næringslivsverktøy har mer informasjon fra Brønnøysundregistrene enn Proff Forvalt. Se selv hvor enkelt du finner informasjonen som gir deg den tyngden du trenger til å ta de riktige beslutningene for bedriften din.

Følg den økonomiske utviklingen til konkurrenter, sjekk kredittraten til samarbeidspartnere og følg nyhetsbildet til bedrifter, alt samlet på en enkel plattform. Proff Forvalt er en av hoveddistributørene av Brønnøysundregistrene. Informasjonen kommer direkte fra brreg og blir oppdatert daglig. Du får også tilgang til historisk data.

Bruker du allerede gratistjenesten Proff.no?

Da bør du teste ut vår Premium tjeneste Proff Forvalt gratis og se hvilke hjelpemidler du går glipp av! Med vår betalte versjon får du nemlig tilgang til funksjoner og informasjon som gir en mye bredere og dypere forståelse enn det en får fra gratistjenesten.

Tilgang til kredittvurdering

Gjennom Proff Forvalt Pluss eller Premium, får du tilgang til kredittvurdering av bedrifter. Proff Forvalt bruker nøkkeltallene i årsregnskapene sammen med panteheftelser, betalingsanmerkninger etc. til å gjøre en kredittsjekk. På denne måten kan du raskt sjekke om en ny kunde, eller en potensiell samarbeidspartner, kan betale for seg eller står i fare for å gå konkurs. I tillegg til informasjon fra Brønnøysundregistrene, får du tilgang på visninger av betalingsanmerkninger.

E-post overvåkning av bedrifter

I tillegg til at du får praktisk tilgang til informasjonen fra Brønnøysundregistrene, kan du også sette opp overvåking på de bedriftene du ønsker å følge med på. Da sender vi deg automatisk en e-post når selskapene du følger leverer årsregnskap, eller får en kunngjøring som f.eks. at de skifter daglig leder eller at de er slått konkurs, eller blir nevnt i nyhetssaker. Du bestemmer selvfølgelig selv hvilke varslinger du ønsker å motta.

Lurer du på hvem som eier bedriften?

Du kan sjekke eiere av bedrifter og personer som innehar viktige verv i bedrifter. Vi legger også inn informasjon om aksjonærer som ikke ellers er tilgjengelig offentlig. Du får oversikt over eventuelle verv og stillinger personene har utover bedriften, og hva de har drevet med tidligere. Slik kan du enkelt finne den personen i bedriften du leter etter, eller grave opp eventuelle konkursryttere. Lurer du på hva som er korteste veien mellom deg og styrelederen i en annen bedrift? Det kan du enkelt finne ut av i vår rollesøkefunksjon. Vi kan også hjelpe deg med å skaffe nye kunder og lage adresselister i vårt segmenteringsverktøy.

Ønsker du informasjon om utenlandske bedrifter?

Hos oss kan du bestille informasjon og kredittvurderinger på utenlandske bedrifter. Vi samarbeider med CreditSafe, som er Europas mest brukte digitale bedriftsinformasjonsdistributør. De vurderer 8 av de største industrilandene fra Europa ut ifra 15 kriterier og landets økonomiske situasjon. Du kan lese mer om utenlandsk bedriftsinformasjon her.

Hva er Brønnøysundregistrene?

Brønnøysundregistrene består av flere registre som inneholder juridiske og økonomiske dokumenter. Eksempler er løsøreregisteret for panteheftelser, enhetsregisteret for næringslivsopplysninger og regnskapsregisteret for regnskapsinformasjon.

Istedenfor å måtte søke deg fram i hvert enkelt register, får du all informasjonen samlet på en plass. Du får oversiktlig tilgang til det du ellers må lete deg fram til på brreg.no, og informasjon som du må bestille individuelt fra de forskjellige Brønnøysundregistrene, får du i en brukervennlig oversikt. I tillegg legger vi inn ekstra informasjon, som f.eks. informasjon om aksjonærer, som du ikke finner hos bbreg. Vi taster også inn kommentarer til årsregnskapet manuelt i oversikten.

Ønsker du å laste ned det fullstendige årsregnskapet for å gå mer i dybden slik som du kan på Brønnøysundregistrene? Da kan du selvfølgelig gjøre dette direkte fra tjenesten.

Hoveddistributør siden 1991

Proff Forvalt er tidligere distributør av Brønnøysundskatalogen, og har vært hoveddistributør av Brønnøysundregistrene siden 1991. Helt fra Brønnøysundregistrene ble digitalisert og informasjon ble tilgjengeliggjort på internett, har vi vært med. Digitalisering har åpnet mulighetene for flere markedsverktøy og kalkuleringer som ikke var mulige før. Finn ut hvorfor mange bedrifter i Norge abonnerer på Proff Forvalt.Prøv gratis i dag!
Med Proff Forvalt får du:

Du får til og med kritisk informasjon fra årsregnskap manuelt tastet inn slik at du ikke går glipp av noe.

Med tilgang til vår konkursprediksjon ser du de økonomiske musklene til bedriftene du søker på.

Bli løpende oppdatert om bedrifter som er interessante for deg. Du velger selv hva du ønsker å overvåke.

Finn forbindelser i næringslivet og skaff deg nye kunder med vårt unike rolleverktøy.

Velg ut bedrifter på region, bransje, størrelse og økonomi, og finn nye kunder med kun få tastetrykk.

Få enkelt tilgang til gebyrbelagt eiendomsinformasjon, ta grunnboksutskrift eller finn pant på eiendom.

Kunder

Les mer
Link Mobility
3stepIT
EY
Fellesforbundet
PowerOffice
Revisorforeningen
Mazars
Turhus Maskin

Prøv Proff Forvalt helt uforpliktende

Fyll ut skjemaet, sjekk din e-post, logg inn og prøv gratis

Dine kontaktopplysninger
eller be om tilbud