Logg inn på Proff Forvalt

Logg inn

 

Regnskapsinformasjon

Årsregnskapet er av mange omtalt som "bibelen" innen foretaksinformasjon. Vårt avdelingskontor i Brønnøysund har mange års erfaring med kontroll og påføring av nyttig informasjon fra årsregnskapene. Dette fordi Proff Forvalt vet hvor viktig det er å basere beslutningene sine på så korrekt og komplett informasjon som mulig. Denne modulen åpner også for at bruker kan søke i regnskapstall på tjenesten.

Prøv gratis og uforpliktende her!
Se alle fordeler med forvalt her!

Mer informasjon om Regnskapsinformasjon

Regnskapsinformasjon er inkludert i følgende produktpakker: Forvalt Basis, Forvalt Pluss.

Regnskapstall

Proff Forvalt legger fortløpende inn regnskapsinformasjon på tjenesten etter hvert som regnskapene blir godkjent ved Brønnøysundregistrene. Tjenesten inneholder regnskapstall tilbake til 1997.

Regnskapsanalyser

Proff Forvalt viser en rekke analyser basert på selskapets lønnsomhet, likviditet og soliditet. Skal du presentere tallene for andre, kan du velge grafisk fremstilling.

Konkursprediksjon med rating

Hver eneste dag varsler Brønnøysundregistrene oss om firma som har gått konkurs. Mange av disse konkursene kunne en via Proff Forvalt sin konkursprediksjon forutse. Ønsker du å inngå avtaler med firma som er tappet for reserver og ikke lenger kan gjøre opp for seg?

Kredittkommentarer

Proff Forvalt gir kredittkommentarer på alle firma som har levert regnskap. Intensjonen er at kunder skal unngå å tape penger på firma som ikke evner å gjøre opp for seg.

Revisors kommentarer og styrets beretning

Revisors kommentarer og styrets beretning er svært viktig informasjon om et selskap. Her kan tjenesten melde om vesentlig usikkerhet om fortsatt drift, ikke mulig å utføre revisjon pga. svakheter og manglende interndokumentasjon, eller f.eks. at selskapets aksjekapital er tapt.

Prøv tjenesten gratis og få tilgang i dag!
Pris fra:
567,-
mnd.
Prøv gratis og uforpliktende her!
Med Proff Forvalt får du:

All næringslivsinformasjon samlet i en oversikt

Du får til og med kritisk informasjon fra årsregnskap manuelt tastet inn slik at du ikke går glipp av noe.

Ratingssystem med konkurssannsynlighet

Med tilgang til vår konkursprediksjon ser du de økonomiske musklene til bedriftene du søker på.

Skreddersydd e-postvarsling

Bli løpende oppdatert om bedrifter som er interessante for deg. Du velger selv hva du ønsker å overvåke.

Enkel oversikt over roller i næringslivet

Finn forbindelser i næringslivet og skaff deg nye kunder med vårt unike rolleverktøy.

Relevante ringelister for din bedrift

Velg ut bedrifter på region, bransje, størrelse og økonomi, og finn nye kunder med kun få tastetrykk.

Tilgang til eiendomsregistrene

Få enkelt tilgang til gebyrbelagt eiendomsinformasjon, ta grunnboksutskrift eller finn pant på eiendom.

Prøv tjenesten gratis i dag!

Utvalg av kunder

Referanser

Proff Forvalt gir oss verdifull informasjon i forbindelse med vår verve- og organisasjonsstrategi. For eksempel får vi lokalisert virksomheter hvor vi har mindre enn 50 prosent organiserte, altså hvor det er gode muligheter til å øke medlemstallet. Se flere kundekommentarer
Hva er
Proff Forvalt
Få nøkkeltall til årsregnskap i en online oversikt hvor du i tillegg får kritisk informasjon manuelt tastet inn, som f.eks. kommentarer fra revisor eller styremedlemmer. Mer om årsregnskap
Kreditt-ratingen gir deg et raskt innblikk i en bedrifts økonomiske situasjon, mens andre kilder gir deg et dypere og mer helhetlig bilde. Mer om kredittsjekk
Hold deg løpende oppdatert ved å overvåke viktige kunder eller konkurrenter. Du velger selv hvilke bedrifter og kilder du får varsel om per e-post. Mer om varslinger
Finn nye kunder og unngå bedrifter som ikke kan betale. Med få tastetrykk kan du lage oppdaterte ringelister som er relevante for din bedrift. Mer om telefonliste her!
Ingen
kredittkort
Proff® Forvalt ©Proff AS.
Langkaia 1, 0150 Oslo.
Telefon 21 51 66 02.
Om cookies
Nettbutikk
Bransjeoversikt
Sitemap