Logg inn på Proff Forvalt

Bedriftsinformasjon

Bedriftsinformasjon inneholder alle registrerte foretak, enheter, underavdelinger, samt slettede foretak tilbake til 2000. En daglig oppdatert status på firmaet gjør at du raskt kan verifisere om firmaet er en aktiv aktør i næringslivet.

Dine kontaktopplysninger
eller be om tilbud 

Mer informasjon om bedriftsinformasjon

Basisinformasjon er inkludert i følgende produktpakker: Forvalt Basis, Forvalt Pluss.

Firmanavn, adresse, etc

Org.nr., navn, historisk navn, organisasjonsform, aksjekapital, stiftelsesdato, registreringsdato, merverdiavgiftsmanntallet, bransjekode (NACE), kontaktperson, telefonnummer, faksnummer, mobilnummer, antall ansatte, forretningsadresse, postadresse, samt dato for konkurs, oppløst, fusjon eller slettet.

Daglig oppdatert status

Benytt Proff Forvalt til å verifisere firma. Tjenesten viser en oppdatert status på alle norske firma. For eksempel slettet, konkurs, oppløst med mer.

Rolleoversikt m/styreverv

Meget nyttig funksjon for å sjekke hvilke firma en person er involvert i. Denne funksjonen hjelper brukeren å avdekke eventuelle konkursryttere eller finne interessante forbindelser mellom ulike firma.

Underavdelinger

Underavdelinger må ikke forveksles med datterselskap. Underavdelinger er ikke en juridisk enhet, men et avdelingskontor med ansatte som holder til et annet sted i landet enn hovedkontoret. Kanskje du oppdager nye forretningsmuligheter hos kundene? Eller kanskje du kan unngå pinlige interessekonflikter?

Konsernrelasjoner

Konsernrelasjoner gir brukeren er rask og god oversikt over et firmas mor, søster og datterselskap. Et kapitalsterkt konsern er en trygghet før en inngår handler, mens hvis et søsterselskap er tvangsoppløst, så kan det være et faresignal.

Aksjonærer/eiere

Er du i tvil om et firma driver seriøst eller om de kan betale for seg? Informasjon om eiere gir deg det helhetlige bildet, og kan ofte hjelpe deg på vei.

Signatur/prokura

Signatur er en fullmakt til å opptre og underskrive på enhetens vegne i forretningsforhold. Signaturrett kan tildeles rolleinnehaver(e), navngitte personer eller enheter. Prokura er en fullmakt på samme måte som signatur, men er ikke like omfattende. Les Proff Forvalts ordbok for mer detaljert informasjon.

MVA-registrert

Tjenesten viser om firmaet er registrert i merverdiavgiftsmanntallet. En næringsdrivende blir MVA-pliktig når omsetningen av avgiftspliktige varer og tjenester har oversteget 50 000 kroner i en 12 måneders periode.

Kunngjøringer

Kunngjøringer viser hvilke endringer foretaket har vært gjennom. Daglig strømmer det inn ca 1500 endringer i næringslivet. Noen av disse kan være svært viktig for deg. For eksempel når Brønnøysundregistrene sender ut kunngjøring om tvangsoppløsning av selskap på grunn av manglende revisor eller mangel på innsending av årsregnskap.

Nettbutikk med årsregnskap

Via Proff Forvalt får du rask og enkel tilgang til alle offentlige utskrifter og attester fra Brønnøysundregistrene. For eksempel årsregnskap, firmaattester eller vedtekter. De offentlige utskriftene og attestene er gebyrbelagte. Les mer

Med Proff Forvalt får du:

Du får til og med kritisk informasjon fra årsregnskap manuelt tastet inn slik at du ikke går glipp av noe.

Med tilgang til vår konkursprediksjon ser du de økonomiske musklene til bedriftene du søker på.

Bli løpende oppdatert om bedrifter som er interessante for deg. Du velger selv hva du ønsker å overvåke.

Finn forbindelser i næringslivet og skaff deg nye kunder med vårt unike rolleverktøy.

Velg ut bedrifter på region, bransje, størrelse og økonomi, og finn nye kunder med kun få tastetrykk.

Få enkelt tilgang til gebyrbelagt eiendomsinformasjon, ta grunnboksutskrift eller finn pant på eiendom.

Kunder

Les mer
Link Mobility
3stepIT
EY
Fellesforbundet
PowerOffice
Revisorforeningen
Mazars
Turhus Maskin

Prøv Proff Forvalt helt uforpliktende

Fyll ut skjemaet, sjekk din e-post, logg inn og prøv gratis

Dine kontaktopplysninger
eller be om tilbud