Logg inn på Proff Forvalt

Logg inn

 

Fullstendig kredittsjekk med panteheftelser

Tilgang til panteheftelser er en uvurderlig del av din kredittvurdering

En bedrift med frivillig panteheftelse kan være i starten på økonomiske utfordringer, mens tvungen pant kan bety fare for konkurs. Få umiddelbar tilgang til informasjon om panteheftelser på nett med Proff Forvalt.

Prøv gratis og uforpliktende her!
Se alle fordeler med forvalt her!

Mer informasjon om Panteheftelser

Vil du finne gjeldsordninger eller andre panteheftelser tilknyttet en bedrift? Å sjekke panteheftelser er en naturlig del av kredittvurderingen. Tvungen pant kan bety fare for konkurs, mens frivillig pant kan være starten på økonomiske utfordringer. Få tilgang online til denne informasjonen med Proff Forvalt.

Hva er panteheftelser?

En panteheftelse er sikkerhet i lån eller dekning for utestående krav, og kan være pant i eiendom eller utstyr, tvungen eller frivillig gjeldsordning eller diverse andre panteheftelser.

Hvorfor trenger du å se på panteheftelser?

Som en ekstra dimensjon av den økonomiske situasjonen, kan du sjekke om det er oppført panteheftelser på en bedrift. Det gir et bredere bilde i en kredittsjekk enn bare tall. En bedrift kan enten ha tvungen eller frivillig panteheftelse. Tvungen panteheftelse, som f.eks. heftelse av formue, tilsier at betalingsevnen er dårlig og at det er risiko for konkurs. Frivillige panteheftelser, som f.eks. pant i eiendom og utstyr, sier mye om likviditeten til bedriften.

Hva er løsøreregisteret?

Løsøreregisteret inneholder informasjon om panteheftelser og er en del av Brønnøysundregistrene. Hos oss får du alt du trenger for å sjekke en bedrift istedenfor at du må gå inn på hvert enkelt register i Brønnøysundregistrene og hente ut det du trenger. Som distributør for Brønnøysundregistrene tilbyr vi en enkel og brukervennlig oversikt som oppdateres daglig mot løsøreregisteret. Panteheftelser fra løsøreregisteret er tinglyste og har dermed rettsvern.

E-postvarsling

Hold deg oppdatert og sett opp e-postvarsling for panteheftelser på de bedriftene du ønsker å holde øye med, f.eks. samarbeidspartnere eller konkurrenter. Du kan også få varsling på nyheter og kunngjøringer eller konkurs og etableringer av bedrifter i en bransje eller et geografisk område. Du velger selv hva du vil bli varslet om og hvilke bedrifter, bransjer eller regioner som er interessante.

Når du ikke får med deg at en bedrift har panteheftelser eller gjeldsordning på plass, kan det bli en kostbar overseelse. Sørg for at du gjør beslutninger for din bedrift med mest mulig informasjon fra et bredt antall kilder. Ta mer informerte beslutninger, Prøv tjenesten gratis og få tilgang i dag!
Pris fra:
567,-
mnd.
Prøv gratis og uforpliktende her!
Med Proff Forvalt får du:

All næringslivsinformasjon samlet i en oversikt

Du får til og med kritisk informasjon fra årsregnskap manuelt tastet inn slik at du ikke går glipp av noe.

Ratingssystem med konkurssannsynlighet

Med tilgang til vår konkursprediksjon ser du de økonomiske musklene til bedriftene du søker på.

Skreddersydd e-postvarsling

Bli løpende oppdatert om bedrifter som er interessante for deg. Du velger selv hva du ønsker å overvåke.

Enkel oversikt over roller i næringslivet

Finn forbindelser i næringslivet og skaff deg nye kunder med vårt unike rolleverktøy.

Relevante ringelister for din bedrift

Velg ut bedrifter på region, bransje, størrelse og økonomi, og finn nye kunder med kun få tastetrykk.

Tilgang til eiendomsregistrene

Få enkelt tilgang til gebyrbelagt eiendomsinformasjon, ta grunnboksutskrift eller finn pant på eiendom.

Prøv tjenesten gratis i dag!

Utvalg av kunder

Referanser

Proff Forvalt gir oss verdifull informasjon i forbindelse med vår verve- og organisasjonsstrategi. For eksempel får vi lokalisert virksomheter hvor vi har mindre enn 50 prosent organiserte, altså hvor det er gode muligheter til å øke medlemstallet. Se flere kundekommentarer
Hva er
Proff Forvalt
Få nøkkeltall til årsregnskap i en online oversikt hvor du i tillegg får kritisk informasjon manuelt tastet inn, som f.eks. kommentarer fra revisor eller styremedlemmer. Mer om årsregnskap
Kreditt-ratingen gir deg et raskt innblikk i en bedrifts økonomiske situasjon, mens andre kilder gir deg et dypere og mer helhetlig bilde. Mer om kredittsjekk
Hold deg løpende oppdatert ved å overvåke viktige kunder eller konkurrenter. Du velger selv hvilke bedrifter og kilder du får varsel om per e-post. Mer om varslinger
Finn nye kunder og unngå bedrifter som ikke kan betale. Med få tastetrykk kan du lage oppdaterte ringelister som er relevante for din bedrift. Mer om telefonliste her!
Ingen
kredittkort
Proff® Forvalt ©Proff AS.
Langkaia 1, 0150 Oslo.
Telefon 21 51 66 02.
Om cookies
Nettbutikk
Bransjeoversikt
Sitemap